4 znaka koja pokazuju kako tvoja veza neće biti ništa bolja

1501znakoviloseveze

Često se svađaš s dečkom i mnogi su problemi koji u vezi nastaju i više nisi sigurna ima li vašem odnosu pomoći… Moraš znati kako ove 4 stvari ukazuju na to da je vrijeme da odustanete.

Ova četiri znaka jasan su pokazatelj kako se tvoj i njegov karakter ne slažu te kako je došlo vrijeme da se rastanete.

1) Često se svađate, a svađe koje se ponavljaju i ponavljaju nikako nisu zdrave za odnos i vezu. Stalne svađe ne štete samo odnosu, nego rade štetu i tvome srcu.

2) Niste ravnopravni i to se prvenstveno odnosi na međusobnu komunikaciju koja je iznad ili ispod tebe ili dečka. Drugim riječima, ne pronalaziš više zajednički jezik s njim i nikako ne možeš izaći na kraj pokušavajući voditi razgovor.

3) Dečko ne vidi problem iz tvoje perspektive. Nesuglasice su u vezi ponekada i dobre, osobito ukoliko ćete znati zajedno sjesti i izraziti svoje osjećaje. No, problem se javlja ukoliko tvoj dečko ne razumije i ne pokazuje razumjevanje za tvoje stavove.

4) Bojiš se da će prekinuti s tobom svakog trena. Ukoliko imaš osjećaj kako će te tvoj dečko uskoro napustiti to je znak nestabilnosti veze. Ne smiješ si dozvoliti da budeš zarobljene čekajući na ono što bi on mogao odlučiti.

Ukoliko su neki od ovih znakova dio tvoje veze s trenutnim dečkom, vrijeme je za važne odluke – ili će doći do drastičnih promjena ili će to biti kraj veze.

Foto: freeimages

A.Đ.