Kako prošlogodišnji zimski kaput učiniti potpuno novim

crnikaput

Dolazi hladna zima i vrijeme je da se zimska odjeća izvuče iz dubine ormara. Jednako tako, pravo je vrijeme da ponovno obučemo kaput. No, što kad trenutno baš nije najbolje vrijeme za otići u trgovinu i kupiti novi? Stari kaput možete učiniti potpuno novim uz pomoć ovih malih i jeftinih trikova.

Dosadni stari kaput možete osvježiti ovako:

1. Dekorativna traka
Možete ju kupiti u bilo kojem dućanu s materijalima. Izaberite si traku s najboljim detaljem i jednostavno ju prišite uz ovratnik ili rukave. U trenu ćete dobiti sasvim novi kaput.

2. Remen
Za vaš kaput nije predviđen remen, no ne brinite to uopće nije nikakv problem. Izaberite si remen po volji i jednostavno ga stavite nakon što obučete kaput. Možete kupiti i nekoliko različitih remena i svaki put kad izađete imati novi super cool detalj na svom starom kaputu.

3. Broš
Broševi su kao stvoreni za jesen i zimu kao modni detalj. Stoga nam vjerujte, kupite si jedan ili čak dva broša i jednostavno ga stavite na kaput. Bit će to super modni detalj.

4. Zamijeni gumbe
Sa svog starog kaputa, ukoliko ih ima, skini sve gumbove. Kupi nove po svojoj želji, samo pazi da ne budu premaleni, no ukoliko ti se baš takvi svide, ne brini, rupica se uvijek može zašiti ili po potrebi proširiti.

5. Stavi krzneni ovratnik
Svoj novi kaput možeš uvijek osvježiti krznenim ovratnikom. Ovim dodatkom svoj ćeš stari kaput učiniti vrlo glamuroznim.

Ukoliko ti se svidi neki od naših prijedloga nemoj se razmišljati, niti s jednim nećeš pogriješiti sve zavisi što voliš.

Foto: pinterest

M.Đ.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *