Spremna si za vezu! I što sad?

1011singledjevojka

Do sada si bila single djevojka i upravo si donjela odluku kako si spremna za vezu. Pronašla si sebe i sada si spremna upoznati i pronaći partnera, prijatelja i ljubavnika.

Za pronalazak posebne osobe ponekada nije najvažnije koliko ste društvena osoba. Naravno da ljubav svog života nećete pronaći na kauču, ali iznimno je bitno na koja i kakva mjesta izlazite.

Morate izlaziti na mjesta na koja izlaze osobe sličnih interesa vašima. Nije zastarjelo razmišljati o tipu ljudi koji vam odgovaraju. Postavite si pitanje želite li upoznati sportskog tipa, kulturnjaka, zabavog, ozbiljnog …

Sportskog tipa potražite u teretani, kulturnjaka na kulturnim događanjima (festivalima, koncertima, izložbama), zabavnog tipa u kaficima, a ozbiljnog na radnom mjestu (sezonskom, studentskom…)

Razmislite čak i o online dejtanju, ali si postavite granicu za dobnu skupinu na koju ciljate. Bez obzira na sve što ste čuli o online upoznavanju, dobro je imati otvorene vidike.

Ponekada dvije-tri godine manjka ili viška prilikom upoznavanja idealnog partnera ne bi trebale biti prepreka za vas, jer bi vam netko idealan na taj način mogao izmanuti.

Foto: freeimages

A.Đ.