Naslovnica · Vijesti · Franka se vratila u Hrvatsku i snimila novu pjesmu

Franka se vratila u Hrvatsku i snimila novu pjesmu

'Ti si iskra u tami, svjetlo u daljini. Slamka za spas, uvijek u blizini. Osmjeh za tugu, rame za plakanje' - poručuje Franka u novoj pjesmi 'San'.Po povratku sa školovanja na prestižnom američkom glazbenom koledžu Berklee, Franka punom parom kreće u osvajanje hrvatskih glazbenih ljestvica. "San" je napisao Boris Đurđević, a Franki puno znači: "Pjesma ima zaista neobično drag tekst i melodiju za koju vjerujem da će se svidjeti fanovima. Svatko od nas u životu ima mnoge želje koje se puno puta ne ostvare i na kraju ostanu samo san...".
Naglasila je i kako se nakon godinu dana vratila u Hrvatsku sretna: "jača sam i sigurnija u sebe, znam što želim i spremna sam se odužiti fanovima za vjernost!".

Boris Đurđević, koji već pet godina surađuje s Frankom na svim njezinim pjesmama, zadovoljan je novom pjesmom čije vokale je pjevačica snimila tijekom studiranja u Bostonu: "Kada sam napisao tu pjesmu, odmah sam znao da je za Franku! Pjesma ima neobično lijepu emociju, iako je moderne plesne produkcije". 

Franka je, uz mnoge nastupe i koncerte fokusirana na rad u studiju, pa će uskoro iz pera Erica Destlera izaći i  singl za svjetsko tržište. Singl "Run" biti će nastavak megauspješne pjesme "On Fire".14.06.2012. 14:51TOP ZVIJEZDE